Naar inhoud Naar navigatie
Home » Over ons
  • Over ons

Over ons

Historie, heden & toekomst

Sinds 1967 maakt Ebbers Metalworks metaalproducten, in eerste instantie gerelateerd aan de agrarische sector. Dat Ebbers Metalworks zegt producten te maken: "van, voor en door de eindgebruiker" stamt ook uit deze tijd en is nog tot de dag van vandaag actueel. De oprichter,de heer H.A. Ebbers, werd destijds benaderd met de vraag een beugel te maken die het trappen van de koe tijdens het melken kon voorkomen.

 

Enkele jaren later werd "metaalwarenfabriek H.A. Ebbers& Zn. B.V. opgericht en produceerde het bedrijf zo'n 40.000 koespanbeugels per jaar, werd een draaibank gekocht, kwamen er de reeds alom bekende drinknippels, werd een stansmachine gekocht, werd een gereedschapmakerij ingericht, verhuisde het bedrijf en breidde het bedrijf zich gestaag uit tot wat het nu is. Een in alle opzichten gezond en zelfstandig familiebedrijf met een betrokken werkcultuur, welke als vanzelfsprekend door alle gelederen van het bedrijf wordt uitgedragen en waarbij kernwoorden als; procesinnovatie, product- en persoonsontwikkeling een belangrijke rol spelen.

 

Ebbers Metalworks hecht eraan te investeren in opleiding en machines. Opleiding voor een ieder die bij Ebbers Metalworks betrokken is en machines waarbij kwaliteit voorop staat en met kwantiteit hand in hand gaat, echter Ebbers Metalworks investeert met name in de mens achter Ebbers Metalworks. De mensen van en rondom Ebbers Metalworks zijn het belangrijkste werkkapitaal.

Contact

  • E-mail ons
  • Bel: +31 (314) 368484
  • Vind ons
    Logistiekweg 24
    7007 CJ Doetinchem