Naar inhoud Naar navigatie
Home » Sector » Agrarische producten: » De Roosterwals
  • De Roosterwals

De Roosterwals

Met het unieke wals-schuif principe van de elektrische rooster-WALS verbetert u de klauwgezondheid van uw koeien, door een goede hygiëne in de koeienstal. 

 

Wals-schuif principe: Het unieke wals-schuif principe breekt de mest en drukt het direct met een verticale kracht door de sleuven in de kelder. Door deze wals wordt zelfs droge en dikke mest moeiteloos verwerkt. Met twee voorschuivers voor de wals wordt de opstaande rand achter de ligbox uitstekend schoon geschraapt. De schuif achter de wals zorgen voor en perfect eindresultaat!

 

Elektrisch aangedreven: Alle rooster-WALS machines zijn volledig elektrisch aangedreven. De elektrische aandrijving maakt de rooster-WALS stil en zuinig.

 

De elektrische rooster-WALS met het unieke wals-schuif principe zorgt bij alle weersomstandigheden voor een uitstekende hygiëne in de koeienstal.

 

Ebbers Metalworks geeft u de keuze uit drie verschillende machines. Met het instapmodel Compact drukt u zonder omhaal de mest in de kelder, de Scarab voor nog meer gebruikersgemak of de Spreader die naast het reinigen van uw roostervloer ook zorgt voor het instrooien van een perfect ligbed voor uw koeien.

 

Voor meer informatie en de technische gegevens van de rooster-WALS download onderstaand de productfolder naar keuze:

              

 Roosterwals Compact        Roosterwals Scarab         Roosterwals Spreader

 

Bekijk ook de praktijkfilm van de Rooster-WALS Spreader en Scarab 

                                                                                                                

 

 

Voor meer informatie of de dealer bij u in de buurt? Bel WALS vertegenwoordiger: Frank Teunissen 0314-368489.