top of page

Engineering

Door onze "eigen" producten hebben wij veel ervaring en kunde in de maakbaarheid van uw product.  U kunt als klant gebruik maken van deze kennis en ervaring! Onze R&D ondersteunt u bij uw idee of ontwikkeling van bestaande (re-engineering) en nieuwe producten.

Iedere aanvraag voor een maatwerkstempel of gereedschap zet onze smart guys aan het denken: Kan dit nog slimmer of efficiënter in uw productieproces? U krijgt naar wens uw gereedschap volgens specificatie, maar mogelijk bedenken we samen een nog veel betere oplossing. Desgewenst leveren we niet alleen het gereedschap, maar gaan we er ook zelf mee aan het werk.

Stansgereedschap
Productontwikkeling bewerkt.jpg

Productontwikkeling in co-partnerschap

Wij staan als uw partner en/of co-engineer aan uw zijde en ontzorgen u van idee tot eindproduct. Met 3D afbeeldingen (renders) en technische tekeningen visualiseren en communiceren wij uw engineeringswensen. Waar nuttig of noodzakelijk printen wij een eerste model. Natuurlijk wordt u continu betrokken bij het hele engineeringstraject. En als het prototype door u is goedgekeurd kunnen wij over gaan tot het produceren en eventueel assembleren van uw product. Makkelijk toch?

Stansgereedschap Punchplus

Ebbers Metalworks heeft de "eigen" gereedschapmakerij middels Punchplus een eigen gezicht gegeven. Punchplus is 100% gelieerd aan Ebbers Metalworks en doordat ze vanuit hetzelfde bedrijfspand opereren versterken ze elkaar dagelijks. Welke mogelijkheden PunchPlus u kan bieden? Dat laten wij graag zien op de eigen website van Punchplus. 

Machine-24ruw.jpg
Meeting-01ruw.jpg

Broedplaats voor innovatie

Wij bieden jonge ondernemers ons complete machinepark en andere faciliteiten aan om van wilde ideeën realistische, maakbare producten te construeren.

Als je gebruik wilt maken van deze unieke aanbieding vragen we je het idee te ’pitchen’ bij ons ontwerpteam. Heb je ons weten te overtuigen, dan word je door een van onze senior-engineers begeleidt om het ontwerp verder te ontwikkelen naar een waardevol product. Waar nodig springen we bij of geven tips.

Meer weten? Stuur je idee naar helmer@ebbersmetalworks.nl

jp-beugel-voor-rieten-mand.jpg

JP Trading&

enginering

Jacob Pot (52 jaar) weet wat er te koop is in de rijwielbranche. Al in zijn jeugdjaren werkte hij bij de plaatselijke fietsenmaker. Na behalen van zijn ING-titel schopte hij het tot directeur/eigenaar van een gerenommeerd fietsenmerk.

 

In 2012 gooide hij het roer om en begon zijn eigen (web)shop met slimme accessoires voor fietsen. Inmiddels heeft Jacob al tientallen steuntjes/beugels voor fietsen ontwikkeld. De smart-guys van Ebbers Metalworks denken graag mee met nieuwe toepassingen en produceren de metalen onderdelen naar zijn wens.

Afbeelding: dunne steun voor fietsmand op sportfiets

Productontwikkeling

Productontwikkeling

 

Afstandsmelder

Albert (schilder) had tijdens de coronacrisis het idee om docenten te helpen bij het hanteren van de 1.5 meter afstandsregel in klaslokalen. Na het tekenen van een geheimhoudersverklaring heeft Ebbers Metalworks samen met Albert een goed maakbaar en verkoop-klaar product ontworpen.

 

Na een praktijktest was de afstandmelder binnen 1 week gereed om in grote aantallen aan te bieden op de onderwijsmarkt.

Loop jij ook met een goed idee rond, bel/mail Helmer 0314- 368482, wellicht kunnen we wat voor elkaar beteken! 

Afstandmelder_2917.jpg

Om er achter te komen of wij meer voor u kunnen beteken kunt u vrijblijvend bellen met Helmer. We kunnen vaak in een eerste gesprek al wel duiden of we u van dienst kunnen zijn en delen graag onze ervaring en voortdurende drive om producten en processen te verbeteren. Uiteraard zijn wij ten alle tijden bereid om een geheimhoudingsverklaring op te stellen zodat we in vertrouwen kunnen werken aan een succesvolle samenwerking. Bel 0314-368484 of mail uw vraag naar helmer@ebbersmetalworks.nl

bottom of page