Stoffer & Blik

Ebbers Metalworks is de enige fabrikant van stofblikken in Nederland. Middels een volledig geautomatiseerd productieproces worden honderdduizenden stofblikken in ieder gewenste kleur in Doetinchem geproduceerd. Deze stofblikken vinden hun weg naar de eindgebruiker via groothandel en de retail. 

blixs.jpg

Stofblik Blixs: Allereerst valt hij op door zijn moderne trendy vormgeving. Eindelijk een functioneel stofblik die het oog streelt. Pakt men het stofblik vast dan voelt dit direct goed aan door de ergonomische geïntegreerde hand en vingergreep. Door deze geïntegreerde constructieve-vorm is het blik uitermate sterk en kan de handgreep simpelweg niet afbreken. Het grote duimgat zorgt er voor dat de BliXs stevig in de hand ligt en is uitermate geschikt als ophanggat, zowel voor de consument als de winkelier. Door zijn bijzondere vormgeving valt het niet op dat het volume van de Blixs groter is dan de reguliere stofblikken.  Door zijn vriendelijke uitstraling is de BliXs met rubberstrip zelfs een mooie accessoire voor elk huishouden.

blixs.jfif

BliXs MaG: Uiteraard leveren wij ook een bijpassende stoffer bij dit trendy blik. Dit is niet zomaar een stoffer maar een magneet stoffer. Aan de achterzijde is de stoffer voorzien van twee sterke ronde magneten die het mogelijk maken om de stoffer met blik als set handig op te hangen. het geheel is een handzame combinatie van hout en staal met een duurzame kwaliteitsuitstraling.

BliXs%2520Sendz%2520met%2520strip%2520en

BliXs Senze: Deze wordt geproduceerd uit voorverzinkt materiaal. Hierdoor is dit stofblik zeer geschikt voor buiten gebruik. Aangezien dit blik niet gecoat wordt heeft het een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding 

Voor eindgebruikers is de trendy stofblik met magneetstoffer te verkrijgen via bol.com

Meer product informatie vindt u middels de pictogrammen onder de foto.

foto  01.TIF
foto  02.TIF

Het stofblik 85 is de norm in stofblikken land, iedere Nederlander heeft wel eens dit oer degelijke blik in de handen gehad. Stofblik 85 is vanaf 600 stuks in de kleuren grijs en wit te bestellen, iedere gewenste kleur is vanaf 2400 stuks leverbaar.

Meer product informatie vindt u middels de pictogrammen onder de foto.