Vacatures bij Ebbers Metalworks

Werken bij Ebbers Metalworks is meer dan alleen het bedienen van moderne machines. Wij bieden ook een geweldige werkplek met airco, bomen op de werkvloer, fruit in de kantine en flexibele werktijden en bovendien wordt de werksfeer bij Ebbers Metalworks door alle medewerkers als zeer prettig en fijn ervaren, welkom! 

 

Op het moment zijn wij opzoek naar 2 fijne collega's, zie onderstaande vacatures:

Vacature: allround C.N.C. Verspaner/gereedschapmaker m/v

De gereedschapmakerij van Ebbers Metalworks is een zelfstandige afdeling die onder de naam PunchPlus stansgereedschappen verkoopt. Omdat deze afdeling erg groeit kunnen de 4 ervaren gereedschapmakers wel een leergierige collega gebruiken. Dit PunchPlus team wil jou graag alle kneepjes van het uitdagende gereedschapmakersvak leren. Een achtergrond/opleiding in de verspaning/werktuigbouw is al voldoende om te solliciteren.

Wil jij wel eens precies weten wat dit vak inhoudt, neem dan contact op voor een rondleiding door Helmer Ebbers 0314-368482 of mail naar helmer@ebbersmetalworks.nl                                                      Wie weet wordt jij onze nieuwe collega!

Gereedschapmakerij bewerkt.jpg

Nieuws van Ebbers Metalworks

Wij maken het graag en wij maken het goed. Vaak anoniem binnen de muren van onze afdelingen, maar af en toe laten wij u via deze webpagina meekijken. Nieuws over technieken, producten, innovaties of gewoon iets waar we blij, trots of verwonderd over zijn.

 

 

Blixs and Brooms.png

Nieuw stoffer en blik met lange steel

EMW heeft een nieuw stoffer en blik aan zijn assortiment toegevoegd!

 

 

Nieuwsgierig? lees de nieuwsbrief!

1020 C

Staal is van nature een sterke materiaalsoort, maar kan met een speciale warmtebehandeling – het zogenoemde harden van staal – nog veel sterker en slijtvaster worden gemaakt. Dit hardingsproces vindt plaats in twee stappen: een hardingsbehandeling en een ontlaatbehandeling.

We jagen de oven op tot 1020 C en het blijft indrukwekkend om 1.2379 staal te harden voor de gereedschappen van onze klanten van PunchPlus

harden metaal.jpg

Wil je nog een stukje kaas?

Bij Optimum draadvonktechniek (overgenomen door van Ebbers Metalworks) maken we onderdelen voor machines in de semiconductor industrie, analyse apparatuur, healthcare en printing. Prachtige producten die nuttig en nodig zijn in specialistische industriële processen. Het klinkt indrukwekkend en dat is het ook.

Minstens zo precies en gecompliceerd is gereedschap voor de zuivelindustrie. Zo ook deze kaasmessen voor de aankomende feestdagen, gefreesd, gehard, geslepen en gedraadvonkt. Eet smakelijk.

kaasmes.jpg

Nieuwe website Ebbers Metalworks

U had al kennis gemaakt met ons nieuwe logo en met gepaste trots presenteren wij de geheel vernieuwde website. 

We bedanken Wilbert Ebbers van Buro Teckel en Mirjam Lems van FC-creatief voor de ontwikkeling en het doorvoeren van het logo, de huisstijl en nu dus ook de website 

ebsite EMW.png