Nieuws van Ebbers Metalworks

We maken het graag en we maken het goed. Vaak anoniem binnen de muren van onze fabriek, maar af en toe laten we u via deze webpagina Nieuws meekijken. Berichten over nieuwe technieken, producten, innovaties of gewoon iets waar we blij, trots of verwonderd over zijn. 
 

Vacature Lasser

Ebbers Metalworks is opzoek naar:       

 

Zelfstandiger lasser M/V                                      

 

In deze functie wordt/ben je verantwoordelijk voor alle laswerkzaamheden bij Ebbers Metalworks. Je draagt zorg voor de mig/mag/tig lasapparaten en de lasrobot. Voor de precieze functie inhoud, zie onderstaande functieomschrijving, uiteraard hoef je hier niet volledig aan te voldoen en zijn we bereid om je dit allemaal te leren.

 

Ben jij een lasser of wil jij er een worden? Bel/mail dan met Helmer Ebbers voor een nadere kennismaking en een rondleiding bij Ebbers Metalworks, bel 0314-368482 of mail naar helmer@ebbersmetalworks.nl 

Vacature Productiemedewerker

Ebbers Metalworks is opzoek naar: 

 

Productie medewerker algemeen M/V

 

Technisch inzicht en twee rechterhanden zijn belangrijker dan diploma's. Voor de precieze functie inhoud, zie onderstaande functieomschrijving, uiteraard hoef je hier niet volledig aan te voldoen en zijn we bereid om je dit te leren. Graag maak wij een afspraak om te kijken of deze functie wat voor jou is.

 

Bel/mail met Helmer Ebbers voor een nadere kennismaking en een rondleiding bij Ebbers Metalworks, telefoonnummer 0314-368482 of mail naar helmer@ebbersmetalworks.nl 

Nieuw stoffer en blik met lange steel

EMW heeft een nieuw stoffer en blik aan zijn assortiment toegevoegd!

 

 

Nieuwsgierig? lees de nieuwsbrief!

1020 C

Staal is van nature een sterke materiaalsoort, maar kan met een speciale warmtebehandeling – het zogenoemde harden van staal – nog veel sterker en slijtvaster worden gemaakt. Dit hardingsproces vindt plaats in twee stappen: een hardingsbehandeling en een ontlaatbehandeling.

We jagen de oven op tot 1020 C en het blijft indrukwekkend om 1.2379 staal te harden voor de gereedschappen van onze klanten van PunchPlus

harden metaal.jpg

Wil je nog een stukje kaas?

Bij Optimum draadvonktechniek (overgenomen door van Ebbers Metalworks) maken we onderdelen voor machines in de semiconductor industrie, analyse apparatuur, healthcare en printing. Prachtige producten die nuttig en nodig zijn in specialistische industriële processen. Het klinkt indrukwekkend en dat is het ook.

Minstens zo precies en gecompliceerd is gereedschap voor de zuivelindustrie. Zo ook deze kaasmessen voor de aankomende feestdagen, gefreesd, gehard, geslepen en gedraadvonkt. Eet smakelijk.

kaasmes.jpg

Nieuwe website Ebbers Metalworks

U had al kennis gemaakt met ons nieuwe logo en met gepaste trots presenteren wij de geheel vernieuwde website. 

We bedanken Wilbert Ebbers van Buro Teckel en Mirjam Lems van FC-creatief voor de ontwikkeling en het doorvoeren van het logo, de huisstijl en nu dus ook de website 

ebsite EMW.png