top of page

Smart guys, metal solutions

SERVICES

Metal solutions

Header laarzenwasser.JPG

Wij ontwikkelen en produceren slimme producten en apparaten voor de agrarische sector en huishoudelijke branche. 

Dia EM 12.jpg

Metalen stansonderdelen, half-fabricaten of compleet samengestelde producten. We leveren series van 10 maar ook 1.000.000 stuks. Dit alles volgens uw specificaties en met de garantie dat het naadloos past in uw eigen processen. 

Ordelman+Dijkman-07ruw.jpg

Door onze eigen gereed- schapmakerij en R&D afdelingen hebben wij veel ervaring en kunde in de maakbaarheid van producten, gereedschappen en productie-methoden.  U kunt gebruik maken van deze kennis en ervaring! Onze smart guys ondersteunen u graag bij uw idee of ontwikkeling van bestaande (re-engineering) en nieuwe producten. 

Vaak ziet u het niet, maar de producten van Ebbers Metalworks zijn op veel plekken te vinden.
We leveren niet alleen wereldwijd producten voor veilige vliegvelden, maar zorgen ook voor schone stallen en voor tal van slimme metalen oplossingen in nagenoeg alle branches.
Wij construeren zelfs slimme gereedschappen voor derden.

TROTS OP

Trots op. . .

Trots op een veilig London Heathrow Airport

London is de drukste maar ook veiligste luchthaven van Europa. Met de mede door ons geproduceerde elektrische transportrolstoelen voor opdrachtgever Special Mobility worden iedere dag meer dan 250 hulpbehoevende passagiers veilig naar hun toestel gebracht. Wij zijn er trots op dat wij een bijdrage konden leveren in de co-engineering en productie van dit hoogwaardige product.

Opdrachtgever: Special Mobility 

Ontwerp: Studio Rotor

Engineering/productie: Ebbers Metalworks

Trots op. . .

Emove.png

2023

klanten

producten

kilo bandstaal

smart guys

meters buis

423

10.087.382

436.456

24

76.897

Klanten

bottom of page