Naar inhoud Naar navigatie
Home » Sector » Agrarische producten:
  • Agrarische producten:

Agrarische producten:

Ebbers Metalworks produceert al 50 jaar hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Wij ontwikkelen en produceren agrarische producten voor derden en in eigen beheer die door Ebbers Metalworks zelf op de markt worden gebracht. Voorbeelden van eigen (gepatenteerde) producten zijn: de roosterwals en stalaccessoires als Proline mest- en vloerschuivers, de roestvaststalen koespanbeugel QRS, de alom bekende standaard koespanbeugel. Deze producten vinden hun weg via distributeurs over de hele wereld.

 

Enkele bekende voorbeelden van agrarische producten voor derden zijn: roestvaststalen veeverlosapparaten, koeliften, RVS trogdeksels voor drinkbaken en gereedschap voor lebmaag operaties . Ebbers Metalworks ontwikkelt en produceert dit type producten exclusief voor deze opdrachtgevers en ook deze producten vinden (inter)nationaal hun weg naar de retailers. Deze groep klanten heeft de mensen van Ebbers Metalworks leren kennen als betrokken, initiatiefrijk, leverancier van innovatieve oplossingen en die uitstekende kwalitatieve producten levert.

 

Voor meer informatie van de producten die Ebbers Metalworks op de agrarische markt brengt verwijzen wij u naar het submenu op deze pagina.

 

Stofblikken:

Sinds 1998 ontwikkelt, produceert en levert Ebbers Metalworks als enige fabrikant metalen stofblikken in Nederland. Honderdduizenden stofblikken per jaar worden geleverd aan de bekende grootwinkelbedrijven, groothandelaren en schoonmaakbedrijven in binnen- en buitenland.

 

Dit productieproces is volledig geautomatiseerd met machines die mede door de mensen van Ebbers Metalworks zijn ontwikkeld. De geintegreerde ultra moderne poedercoatlijn voorziet de metalen stofblikken van een beschermlaag in de gewenste kleur.

 

Des gewenst worden etiketten aangebracht, voorzien van barcodes en klanteigen productomschrijvingen. Massaproducten, welke met precisie, een hoge afwerkingsgraad en kwaliteitsgarantie worden geproduceerd en tenslotte stipt op tijd worden geleverd.

 

Voor meer informatie van onze stofblikkenlijn verwijzen wij u naar het submenu op deze pagina.